Νέα υπόθεση αποκάλυψης απόρρητων πληροφοριών συνταράσσει την αμερικανική κυβέρνηση Read more: http://mignatiou.com/?p=7238#ixzz2XXdaJ0jd

Cartwright01-28june2013
Ο πρώην υπαρχηγός των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι ο νέος στόχος μιας έρευνας του υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών, που αφορά μία πολύ ευαίσθητη διαρροή διαβαθμισμένων πληροφοριών και εγγράφων που είχαν σχέση με ένα απόρρητο σχέδιο επίθεσης τους Πενταγώνου εναντίον του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν. Η εντολή για την έρευνα δόθηκε από τον ίδιο τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα

Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ενημέρωσε τον συνταξιούχο ανώτατο στρατιωτικό James “Hoss” Cartwright, ότι είναι ο στόχος αυτής της έρευνας, η οποία θα μπορούσε να τον οσδηγήσει στη φυλακή. Οι αρχές ερευνούν τη συμμετοχή του στη διαρροή της επιχείρησης εναντίον του Ιράν με τη χρήση του “θανατηφόρου ιού” Stuxnet, ο οποίος “μόλυνε” τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων. Την αποκάλυψη της επιχείρησης έκανε ο δημοσιογράφος David Sanger στην εφημερίδα New York Times.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση είχε την επωνυμία Olympic Games και είχε αρχίσει επί προεδρίας του Τζόρτζ Μπους τζούνιορ. Είναι σημαντικό ότι την επανέκρινε και ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος έδωσε την άδειά του για να πραγματοποιηθεί η επίθεση μέσω διαδικτύου.
Πακαιότερα ο κ. Cartwright είχε κατηγορηθεί από ανώνυμους πηγές που ενημέρωσαν δημοσιογράφους του CBS News για εξωσυζυγική σχέση, που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.
Η υπόθεση αυτή έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες με πιό γνωστή την αποκάλυψη του Εντουαρντ Σνόουντεν ότι η NSA παρακολουθεί εκατομμύρια Αμερικανούς και ξένους υπηκόους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποιός αλήθεια ήταν ο Ερμής Τρισμέγιστος και τί δίδαξε;

Επιστήμονες αναπτύσσουν μητρικό γάλα που καλλιεργείται σε εργαστήριο και άλλες τεχνολογίες για την παρακολούθηση της εκτροφής.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΌ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΩΝ 12 ΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ