Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2016

Νίκος Βούτσης: «Κάποιοι θέλουν να κάνουν την πατρίδα μας ανθρωποφύλακα»

Εικόνα
Οι πολίτες των νησιών του Αιγαίου και ιδιαίτερα της Λέσβου αποτέλεσαν και αποτελούν το παράδειγμα για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εκφράζοντας τη στήριξή του στην υποψηφιότητα των κατοίκων για το Νόμπελ Ειρήνης. «Η υποψηφιότητα των κατοίκων της Λέσβου για το Νόμπελ έχει μεγάλη σημασία για την αξία της αλληλεγγύης αλλά και παράδειγμα για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό» σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στους Αγίους Αναργύρους.

«Μπλόκο» ΔΝΤ προς την κυβέρνηση για το ασφαλιστικό Read more: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/665694/mploko-dnt-pros-tin-kyvernisi-gia-to-asfalistiko#ixzz3yqVDYrMY

Εικόνα
Το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για το  ασφαλιστικό   έχει ήδη απορριφθεί από το  Διεθνές Νομισματικό Ταμείο   σύμφωνα μ πληροφορίες, ενώ παράλληλα ζητάει να υπάρξουν άμεσες περικοπές στις κύριες συντάξεις. Το  ΔΝΤ  φαίνεται πως επιθυμεί επίσης και το άνοιγμα του κεφαλαίου των εργασιακών σχέσεων, ζητώντας μέτρα πολλών δισ. για το 2016. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Καθημερινή» της Κυριακής, η   Κριστίν Λαγκάρντ  κατά την πρόσφατη συνάντησή της με τον  Αλέξη Τσίπρα  στο Νταβός, χαρακτήρισε το ασφαλιστικό μη βιώσιμο οικονομικά.

Σαπέν: Η ελάφρυνση του χρέους να τεθεί το συντομότερο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων «Να ολοκληρωθεί σύντομα η πρώτη αξιολόγηση»

Εικόνα
Τη σημασία του να τεθεί «το συντομότερο δυνατό» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η ελάφρυνση του χρέους, τονίζει ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Καθημερινή της Κυριακής». «Ό,τι συμφωνήθηκε τον προηγούμενο Ιούλιο συνιστά σε κάθε περίπτωση αναγκαιότητα για την Ελλάδα», αναφέρει ο κ. Σαπέν και επισημαίνει ότι η ελάφρυνση του χρέους είναι μια δέσμευση που ανέλαβαν οι Ευρωπαίοι εταίροι και που πρέπει να τηρηθεί. «Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη γενική αποκατάσταση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της Ελλάδας», προσθέτει. Επίσης, εκτιμά ότι όσο πιο σύντομα ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση, τόσο πιο γρήγορα θα αντιμετωπιστεί το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους. «Αυτό θα είναι το καλύτερο για όλους, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για ολόκληρη την ευρωζώνη», εξηγεί.

Οι αγρότες καλούν τόσο τους βουλευτές όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν επί των αιτημάτων τους,

Εικόνα
31/01/2016   Τη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής στη Βουλή, η οποία θα εξετάσει παρουσία αγροτών και κτηνοτρόφων τα αιτήματα τους, ζητούν οι εκπρόσωποι των μπλόκων που συμμετείχαν σε σύσκεψη στα Τέμπη το Σάββατο. Υπογραμμίζουν δε ότι από την απόφαση που θα προκύψει θα καθοριστεί και η στάση τους, ενώ προειδοποιούν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πραγματοποιήσουν κινητοποιήσεις με τα τρακτέρ στην Αθήνα. Παράλληλα αποφασίστηκε και νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους – προσανατολίζονται σε πολύωρο πλέον κλείσιμο σημείων στην εθνική οδό – ωστόσο οι γενικές συνελεύσεις των κατά τόπους μπλόκων θα λάβουν τις σχετικές αποφάσεις την Δευτέρα το πρωί.

ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εικόνα
Nikolaos Argyriou Απριλίου 27, 2015 ΑΖΩΪΚΟΣ ΑΙΩΝ 4-3 δις χρόνια πριν. Η Γη είναι ρευστή, διάπυρη. Αρχίζει να γυρίζει με μεγάλη ταχύτητα. Πιθανότατα από τη μια πλευρά της- του Ειρηνικού Ωκεανού- φεύγει ένα τεράστιο κομμάτι, που δημιουργεί τη ΣΕΛΗΝΗ. Δημιουργούνται λοιπόν ο ΑΔΑΜ – γήϊνος και από την πλευρά του η ΕΥΑ = ΣΕΛΗΝΗ όπως τους «θέλει» η Παλαιά Διαθήκη (Ημέρα Δεύτερη). Ημέρα τέταρτη: 2,4 δισεκ. χρόνια πριν: Ο ήλιος λειτουργεί σαν αντιδραστήρας αρμονικότερα τώρα και γύρω του κινούνται τα πρωτόγονα ουράνια σώματα του πλανητικού μας συστήματος. Η Γη αρχίζει να γυρίζει πιο αργά. Είναι πια διακριτή η ημέρα από τη νύχτα. Από το ρυθμικό πλέον, φωτισμό, ευνοείται η ζωή. Από τη λάσπη- και τα απαραίτητα αμινοξέα- δημιουργείται το πρώτο κύτταρο. Και έχουμε τον ΑΔΑΜ-γήϊνο. Το κύτταρο αυτό διχοτομείται-έτσι γίνεται και σήμερα κατά τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων- και από την πλευρά του Αδάμ, έχουμε την Εύα- ή την Πανδώρα.

Ο αρχαιολογικός χώρος της Ολυμπίας

Εικόνα
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ολυμπία ήταν πόλη της αρχαίας Ελλάδας, γνωστή ως ο τόπος διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στους κλασικούς χρόνους, συγκρίσιμη στη σημασία με τα Πύθια, που διοργανώνονταν στους Δελφούς. Στην Ολυμπία βρισκόταν το χρυσελεφάντινο άγαλμα του Διός, έργο του Φειδία, που ήταν γνωστό στην αρχαιότητα σαν ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου. Η αφετηρία των Ολυμπιακών Αγώνων χρονολογείται πίσω στο 776 π.Χ. και τελούνταν κάθε 4 χρόνια. Το 394 μ.Χ., ο Βυζαντινός Αυτοκράτορας Θεοδόσιος Α' απαγόρευσε την τέλεσή τους ως γεγονός παγανισμού. ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Εμπιστευτικό έγγραφο-φωτιά αποκαλύπτει ότι το ΔΝΤ ζητούσε επιπρόσθετα μέτρα

Εικόνα
Εμπιστευτικό έγγραφο-φωτιά αποκαλύπτει ότι το ΔΝΤ ζητούσε επιπρόσθετα μέτρα ήδη από τον Νοέμβριο. Γιατί το Eurogroup δεν θα εξετάσει το ελληνικό θέμα πριν τον Μάρτιο. Οι παρασκηνιακές κινήσεις Π. Τόμσεν - Β. Σόιμπλε και ποιες χώρες πιέζουν για αναθεώρηση των συμφωνηθέντων. Οι πραγματικοί φόβοι του Ευ. Τσακαλώτου. Ο σκληροπυρηνικός αξιωματούχος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, επιδιώκει να ανακατέψει την τράπουλα του ελληνικού θέματος. Αντιλαμβάνεται ότι το Ταμείο είναι σε θέση να επιβάλει τους όρους του για να συμμετάσχει στο τρίτο πακέτο διάσωσης της χώρας μας (με ελάχιστα χρήματα) και με «σύμμαχο» τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θέτουν πλέον θέμα συμπληρωματικών Memoranda of Understanding -δηλαδή περισσότερων μέτρων πέρα από αυτά που συμφωνήθηκαν το καλοκαίρι- και καταστρώνουν σχέδια τα

Έγινε και αυτό, στο τέλος μας είπαν και μ@λ@κες.

Εικόνα
  From: esmu42@otenet.gr To: esmu42@otenet.gr Subject: FW: Έγινε και αυτό, στο τέλος μας είπαν και μ@λ@κες. Date: Mon, 18 Jan 2016 07:04:09 +0200 Το ανοσοποιητικό σύστημα του Ελληνικού Λαού έχει υποστεί ανήκεστο βλάβη. Οι Δούρειοι Ίπποι-Ιοί προσβάλλουν χωρίς αντίσταση τον Οργανισμό, ο οποίος αδυνατεί να τους αναγνωρίσει και να τους καταπολεμήσει. Σαράντα ένα χρόνια κομματοκρατίας και συναλλαγής κατέστρεψαν τα αντισώματα της Πατρίδος, ο μεγάλος αδελφός μετέτρεψε την Ελλάδα σε ένα τρελοκομείο, στο οποίο οι γιατροί, που ο αδελφός ορίζει, είναι ημίαιμα, φονιάδες και ανθέλληνες. Ανήκουν στη γενιά της ιδιοτέλειας, της υποκρισίας και της ήσσονος θυσίας.

Νέα απάντηση από τον Ιάσονα Σχινά μετά την κατακραυγή για το διορισμό συγγενών του

Εικόνα
  Αθήνα Με νέα απάντηση επανέρχεται ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονας Σχινάς- Παπαδόπουλος, σε μία προσπάθεια να αποκρούσει το κύμα αρνητικών σχολίων που προκάλεσε η προηγούμενη απάντησή του προς την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», σχετικά με τους διορισμούς συγγενών και μίας φίλης του σε υπουργικό γραφείο και το Μαξίμου. Στη νέα του απάντηση που δημοσιεύεται στην Αυγή επικαλείται πολιτικά επιχειρήματα και όχι τους αγώνες των προγόνων του που προκάλεσαν κατακραυγή.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν έτοιμος να στείλει στρατό στην Κύπρο το 1983

Εικόνα
  Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν έτοιμος να στείλει στρατεύματα στην Κύπρο όταν το ψευδοκράτος ανακήρυξε την ανεξαρτησία του το 1983. Το τουρκικό πρακτορείο Anadolou επικαλείται απόρρητα έγγραφα των Βρετανών σύμφωνα με τα οποία ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε προτείνει το 1983 στον τότε Κύπριο πρόεδρο Σπύρο Κυπριανού, την αποστολή ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων, λίγες ώρες έπειτα από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της «ΤΔΒΚ». Ο Κυπριανού μετά από συνάντηση που είχε με την Θάτσερ στο Λονδίνο μετέφερε στον Παπανδρέου τις επιφυλάξεις της και η αποστολή δεν έγινε ποτέ.

Δεν σας πάει με τίποτα στο μυαλό αυτοί οι μουσουλμάνοι σε ποιο στρατό υπηρετούσαν!

Εικόνα
  Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1943 και δείχνει μουσουλμάνους να προσεύχονται. Ίσως να έχετε ήδη υποπτευθεί ότι είναι μουσουλμάνοι στρατιώτες! Δεν σας πάει όμως στο μυαλό με τίποτα ποιανού στρατού είναι! Οι εικονιζόμενοι πεσμένοι στα τέσσερα εν ώρα προσευχής, είναι οι μουσουλμάνοι στρατιώτες της Μεραρχίας Χαντσάρ (Handschar), δηλαδή της «Μεραρχίας Χαντζάρα» των γερμανικών SS κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Την αποτελούσαν Βόσνιοι Μουσουλμάνοι συνεργάτες των ναζί και είχαν αξιωματικούς Γερμανούς. Αυτό το μουσουλμανικό στρατιωτικό σώμα των SS είχε και την ευχή του Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν αλ Χουσέινι, του Παλαιστίνιου γενικού μουφτή της Ιερουσαλήμ. Στη φωτογραφία που ακολουθεί βλέπετε τον μουφτή της Παλαιστίνης να επιθεωρεί τα ναζιστικά μουσουλμανικά σώματα.

Η δημοκρατική ευρώπη ζητά να πεθάνουν οι ανάπηροι για να πληρώνονται οι νταβατζήδες!!!

Εικόνα
Μοσκοβισί σε Χουντή: Δεν έχουμε λάβει ισοδύναμα, για να μην μειωθούν οι αναπηρικές συντάξεις Τι απάντησε στο ευρωβουλευτή της ΛΑΕ Νίκο Χουντή, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, για την μείωση 25% στη βασική σύνταξη λόγω αναπηρίας, που προβλέπει το τρίτο Μνημόνιο

ΒΙΝΤΕΟ από την παρουσίαση των ''Αναπάντητων Επιστολών''

Εικόνα
Φίλες και φίλοι συνέλληνες, εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο της παρουσίασης του καινούργιου μου βιβλίου ''ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ''. Η βιντεοσκόπιση έγινε από τις ''ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ'', στην αίθουσα του Γραφείου Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών μου. Σας ευχαριστώ. Λεωνίδας. https://www.youtube.com/watch?v=bJXpi0cwiwM ______________________________________________________________                                     Πολιτιστική Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα                                                       για την προβολή του                                     Αρχαίου ΕΛληνικού πολιτισμού

Οι με αυτοκρατορικά διατάγματα διωγμοί των Ελλήνων (εθνικών) από το χριστιανικό ιερατείο την εποχή της ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας (Βυζάντιο)

Εικόνα
Τα παρακάτω είναι αυτοκρατορικά διατάγματα από την εποχή του Βυζαντίου με τα οποία δίνονται οδηγίες προς τους τοπικούς άρχοντες για το πως θα εξαλείψουν τους “Έλληνες”. Σαν Έλληνες θεωρούνται αυτοί που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό αλλά συνέχιζαν να εξασκούν την προγονική τους Ελληνική θρησκεία και να διαβάζουν και να μελετούν αρχαία κείμενα φιλοσόφων. Εντύπωση προκαλεί η φράση “διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού“! Ο ορισμός του μίσους! Απολαύστε

Τα Απόρρητα του Ζώντος Πυρός

Εικόνα
  Περί τα μέσα του 1ου αι. π.Χ. εις την πόλιν των Αθηνών ήκμαζε ένας διακεκριμένος φιλόσοφος ο Αμμώνιος, που είχε αναλάβει την εκπαίδευση πλειάδας επιμελών και γεμάτων από ανησυχίες νέων. Δίδασκε βάσει των αρχών της Ακαδημίας. Μεταξύ των καλύτερών του μαθητών, δια τον οποίον και δικαίως υπερηφανεύετο και τον οποίον συχνά προέτρεπε να εμφανισθεί δημόσια και να ομιλήσει, συγκατελέγετο ο εκ Χαιρωνείας Πλούταρχος, υιός του Νικάρχου και εγγονός του Λαμπιρίου.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Επιβεβαιώνει η NASA την ιστορία στο μύθο του Οδυσσέα

Εικόνα
Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2016 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Η χρονολόγηση των Ομηρικών Επών αποτελεί εδώ και δεκαετίες για τους επιστήμονες άλυτο γρίφο αλλά και ένα μεγάλο στοίχημα. Ωστόσο μία ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, χρησιμοποιώντας την αστροφυσική , φέρνει τα αριστουργήματα του Ομήρου πιο κοντά στην ιστορική τους διάσταση. Όπως αναφέρει η « Καθημερινή », πολλά από τα φυσικά φαινόμενα που περιγράφονται στα έργα, φαίνεται πως συνέβησαν στην πραγματικότητα, κάτι που με απλά λόγια σημαίνει πως εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι ήρωες του Ομήρου ήταν πραγματικά πρόσωπα, κερδίζουν έδαφος. Η ερευνητική ομάδα μάλιστα, κάνει λόγο για « ιστορικό πυρήνα στο μύθο », κάτι που φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και από τη χρήση των χαρτών της NASA.

ΣΗΜΙΤΗΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ- ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - VIDEO

Εικόνα
07/04/15--19:10:  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:  – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΗΜΙΤΗ- -ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΓΑΠ - & ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ «ΝΑΙ» ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Ελληνες, μην ενδίδετε στα νέα μέτρα λιτότητος της Ε.Ε. Έλληνες, μην ενδίδετε στα διαγγέλματα των παλαιών διεφθαρμένων πολιτικών. Είναι προδότες του Ελληνισμού. Κατάγονται από ξένη φυλή. Οι πρώην Σιωνιστές Πρωθυπουργοί, που διεύρυναν το δημόσιο χρέος, υπάκουσαν στις εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για τη καταστροφή της Ελλάδος, υπόγραψαν όλα τα Μνημόνια, εφαρμοστικούς νόμους, Μεσοπρόθεσμα, και πολυνομοσχέδια,έκαναν την Ελλάδα αποικία χρέους, δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν.